Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Митови,легенде предања и обмане о историји
Да одговорим овде са малом закашњењем на "ЧИЧА КЕЖУЛТРА"ов упис са теме о Тужиоцу... да не би ширили тему тамо...
Quote:Самхаин је у ствари само друго име за нашег Црнбога,зна се да су Келти и Словени скоро па један те исти народ ...
А можда је боље да једном Белбог преовлада и савлада црнбога... и претвори га у крвљу обливеног новог Црвенбога , тада би имали звездине боје у космосу а успотавио би се и очекивани мир хармонија, рај на земљи  .  Tongue

ОЗбиљнije сад,  могуће је заиста да су na почетку у ствари постојали ЦрвенБог и БелБог..
људи су у међувремену заборавили на слова ВЕ у Црвенобогу, па је поцрнeо, а онда су силе таме наметнуле лажног црнобога  и стварајући привид борбе јинга и јанга, 1 и 0,  наизменичне струје, у космосу  само да би група одабраних палих анђела са својим устројством масона владала светом.. и држала нас све у духовном и менталном затвору, тј радном логору, зарад њиховог профита.
Quote:( Црнбог) .он води вјечну борбу са Бјелбогом тј они се смјењују Црнбогово је ноћно и зимско а Бјелбогово је дање тј свијетлост и прољеће и то тако иде у недоглед...али као и у животу то мора да буде тако
зашто мора, мислим да не мора... не знам колико имаш година и шта си све читао али осећам потребу да ти одговорим... ако модератори мисле да је ово одступање са теме нека избришу упис, јер можда ја лично нисам прави и редован навијач да овде сад пишем своје ставове.. али ми је до  Звездиних Тријумфа много стало да некад мислим да могу и небо да обојим у црвено бело.
Прича о Самхаину  сам хтео да буде што краћа, а знао сам да ће изазвати неке реакције због тога, јер да би рекао све како мислим требало би ми пуно времена... зато тек сад одговарам,
Свестан сам и Сахмаинско Келтско Српских веза, чак и веза са Атлантиђаниима и Хиперборејцима,  од Калмегдана до Гвоздене Капије и Херкула, и свих Богова Олимпа, Титана до наших Сварога Перуна и Звезда у галаксији итд , а и дуже време сам већ поборник тог родноверног правца...  али сматрао сам да ми је упис усклађен са  Хришћанством и моралним врлинамз које примећујем да се форсира код Делија, а друго писан је да се укаже на државно тужиочево дозвољавање облачења разних мантила, маски вампира убица и сличних чудовишта чак и да се у школама кроз овај празник уводи насиље у главе деце...  а смета му свака најмања насилна ситница у вези навијача и сад и клуба председника Звезде.. мајице са сликом нормалног човека, као и још многи симболи заставе , сад не знам зашто мислиш да свет у будуће треба да функционише по неким чудним обредима.. само што су део наше традиције а да се не види шира историјска слика...  шта је права традиција а шта уплив тамне стране масона кроз векове у наше системе веровања, знања истине.
трећа поента да догађаји који се дешавају око клуба задњих година су веома чудни, не верујем у никаква рационална обајшњења... више гледам са окултне стране почевши све од Џајиног хапшења, до кошаркашке 10огодишње паузе без трофеја и осталих антизвездашких потеза власти у земљи. Као да неко жели да изазове први светски навијачки рат, колико се све баве нашим прогоном, а форсира њихов мали пакистан.. исто још сад  и због ове утакмице у Рашкој мислим да ови потези од жреба до дукса имају везе са Младићем и Хагом, као да желе неки ефекат са тиме да постигну.
Моја порука њима је.. нека жртве за своје магијске обреде и националне комплексе траже на другом месту, ми милиони звездаша хоћемо титуле и нормално навијање! ни измишљени лажни свињски грип нас неће зауставити, зато верујем да би се небески точак  окретао тим властодршцима је потребна ватра, не баш буквална него духовна, приносе се  жртве у медијима у одређеним временским интервалима по разним календарима, а и многи ратови кроз векове прате и српски народ, зашто та светска владајућа елита не одабере неку другу земљу за свој програм, кад су све власти исте и повезане.. нпр. Румунија имају Хаџија, Стоичкова у Бугарској... већ Хапсе Џајића српску легенду.. све због проданих домаћих усташко'турско'јеврејских'гробарских власти у земљи који им радо уступају простор. Сад једино питање остаје да ли политичке елите знају нешто више и имају за смисао свега успостављања коначног раја... златног доба, да ли су сигурни у то куда иду, са друге стране мисле ли да ће црнобогу да приносе жртве заувек... зар је могуће да режим има толико необразован менталитет раван комунистичком периоду из 45 до 80их. Нови полицијски поредак се свуда најављује у свету, гуше сваку слободну мисао, став, па сад и облачење.. трули систем, програмирани, зомбирани људи су свуда око нас.. предвођени од организованих светских религија до тајкунских лопова, ако већ доносе казне због двоструког тумачења симбола.. и ми треба више јавно да се едукујемо и знамо како изгледа конструкција стварности у васиони где смо..

Сад мало нешто другачије...али уз тезу о једном главном  црвенбогу
Знак Мајанског врховног божанства Хунаб Ку, претпоставља се да је то симбол за Галактички Центар... који се верује да треба да се отвори у пророкованом календарском крају света 21.12.2012.

[Image: Poster_Hunab-Ku.jpg]

http://www.triciamccannonspeaks.com/imag...thTree.jpg
http://farm2.static.flickr.com/1204/1199...70a490.jpg

симбол подсећа на Звездин грб, због ове косе црте..  /

[Image: grb-zvezde.jpg]

[Image: s320x240]

а ове спирале Хунаб Куа 69 се подударају са словом G латиницом које исто и Гаспром, лого који треба да буде на нашим дресовима...?

[Image: brand.gif]

(поред тога што је G и главни масонски, слободно зидарски симбол ТроУгла и Шестара, постоје још два симбола битна у целој причи о масонима, али другом приликом...а и постоје још нека  тумачења за слово G, као gate -капију...)

[Image: masonic_g.jpg]

О изворном ЦрвенБогу би могло још доста да се прича... за пример оставићу линк о књизи Срби Народ Најстарији.. и чињеници да реч Срб значи Црвен  http://www.tk-info.net/?p=4147

Хтео сам још да напоменем поводом теме о 10 година Ацине погибије  да је врло чудно што се у задње време појављује број 10 свуда у вези нас,  10 година је прошло од како је трофеј шампиона КошАРке напустио витрине подно Калемегданске тврђаве, на 10 година су осудили Уроша можда тарот карта 10 (х) точак среће има нешто са тим...

У обрисаном посту у теми о Аци Р. док се певало Играјте за Ацу у моментима постигнутог голу у 42 минуту којим смо зачепили уста пакистанској стоци, на дербију број 114 (24=42) рекао сам да је   , али изоставио да додам такође да је 42 степен угао преламања светла када се указује Дуга. Дуга је Дух Свети по многим тумачењима религије, библије.. потоп после кише- дуга, и генеза, постање.. у почетку беше реч у БОга / БOје , Делије Север су носиоци Светог Духа... градског духа, а у Библији је речено.. не хули на  њега, зато нека се и припазе противници Делија.

[Image: Rainbow1.png]

[Image: pink-floyd-dark-side.jpg]

Сад поента овог  је да имамо дрво живота Иградсил из НОРДијске, тј српске словенске митологије... Wink

Видимо овде на врху бели Асгард -ниво богова, и дугин пут , мост, Лук (arch(Арка, барка( АРх-анђео) који води у РАј , Валхалу
[Image: yggdrasilggg.jpg]

и имамо доле у лево капију тврђаве,  која води кроз дугу у небеске сводове..  Постоје три дела " Прав Јав НАВ".

[Image: treeoflife1.jpg]

http://www.oneism.org/images/edenydrryksil.jpg

интересантан сајт... енглески додуше... али слике говоре више.
http://www.oneism.org/

Сад постоји мала дилема у мојој глави како се ово манифестује на Делије, где ми стремимо доле или горе, не знам да ли смо ми "чувари.. белога града времена давних.." или смо они који треба да пробију пут дуге и стигну тамо горе и успоставе мост... мислим да овде на огњеним капијама настају све вековне поделе и ратови у свету,  пут десне и пут леве руке... Ово што причам се све одвија у духовној  димензији, треба имати још једно око , треће ОКО СУНЦА  да би видели боље куда се крећемо,  матријално оријентисане особе можда  и схвате неозбиљно моју причу..  али верујем да овде има просветљених људи и да знају шта раде, и још да кажем, Лукићево презиме  је трн у оку некима.. реч је битна... сунце је овде у игри исто у космичком плану, погледу.. све се преноси на звезде и сазвежђа, како горе тако и доле.

снег је јуче почео пада ....стога

овај музички спот описује борбу чувара Асгарда и Крсташа (чувари имају трискел на штиту , а крсташи, темплари.. крст.св ђорђа.. ми поред црвеног крста могуће да у грбу имамо тај Трискел симбол у слову Д, фонт је сличан том  знаку,  који можда представља свето тројство, можда и п,ј,нав.. званична дужина  песме је 4:23 минута. Можда још неке ствари у вези дуге, 42 , Аце Р. ,тројства сам хтео да напишем,  али мислим да нису у овом тренутку за јавност.

знам многи већ помишљају да кажу.. гомила глупости, подударности и случајности... можда и нисте ни разумели шта сам хтео да кажем.. али ја јесам, можда ће се и избрисати овај пост... јер сте ближи извору и знате шта радите, али наслов теме је ..историја и обмана.. Све у свему, мени овакав мистични митолошки поглед на Север даје неки мотив да останем уз Звезду заувек и враћа наду за боље сутра целе земље, васионе, свемира чији спасење предводе Срби звездаши.

Ми ДЕЛије имамо и древне везе са Грчким острвима Делос и Делфи , која су по грчкој митологији походили богови са Олимпа... који су у ствари наши словенски богови, грчка митологија је настала од наше..

http://en.wikipedia.org/wiki/Delphi
http://en.wikipedia.org/wiki/Delos
http://www.kudanaodmor.com/100-Ostrva%20...640-Delos/
[color=red]Звезда на небу, Звездаши на земљи, Прдизан под земљом, Говнари ископали рупу у пакао,а Делије владају васељеном!
Ustanite Delije! bojkot struje! smrt kleu,policiji,san franjcisku, partiji,parama,paradama,parcanju Srbije
[Image: 1czbg.jpg]
BOMBE NA JNA!
Reply

Messages In This Thread
Одг: Митови,легенде предања и обмане о историји - by Коди ЦЗ - 11-04-2009, 04:08 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)