10-30-2009, 12:53 AM
Тачно см знао чим сам видео слику Лукића у дуксу да ће га прозвати хулиганом,наркоманом,.... и свим осталим како ''они'' називају нас ДЕЛИЈЕ,али и све остале навијаче у Србији !!!Криво им је што је председник и сам навијач Црвене Звезде,највише би волели да нам је председник неко као Дан Тана,тај би им највише одговарао!Треба подсетитити да Делије нису подржале Лукића,али нису ни били против њега у мају на изборима,односно били смо уздржани !У прошлости смо многима давали кредита и безрезервну подршку,а они су то искористили на најгори могући начин по нас и клуб и зато смо Лукићу поручили да треба да заслужи нашу подршку,поверење,наше симпатије !Од првог дана он то и чини,пре свега тако што полако из дана у дан подиже заједно са свима нама клуб на ноге,али понекад и оваквим потезима! На тај начин он се не улизује нама,како многи то представљају,већ само показује да је пре свега као ми,НАВИЈАЧ ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ и да је ту из чисте љубави према клубу као и ми!И због тога све ово!Због тога га нападају,а бојим се да је то све само почетак !И зато што га више буду нападали,то ћемо га ми више волети,све више ће бити као и ми !И зато могу слободно да кажем да оваквог председника ретко ко има! И напокон смо и ми заслужили после доста година да нам на челу клуба буде неко ко је пре свега НАВИЈАЧ ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ !!!!