10-25-2009, 05:07 PM
(This post was last modified: 10-25-2009, 05:16 PM by ЧИЧА КЕЖУЛТРА.)
ево и мене напокон на овој теми
...мало заузетост а мало канта од рачунара па не дадох скоро неке постове...али ето надам се да ћу сада бити мало редовнији....
мали осврт на постове од брата дрвосече и питање за администрацију,нисам хтио ништа написати док све нисам прочитао-дакле шта мислите да постове везане за Отаџбински рат `91-95 пребацимо у тему посебно направљену за то,јер ово је тема о неким обманама и митовима у историји а код брата дрвосече има заиста обимног материјала,а претпостављам да га има још пуно (као и ми) па би било добро да наша јуначка борба добије и посебну тему...

(10-02-2009, 08:45 PM)дрвосеча link Wrote: Само бих волео да ова тема о историји Срба, и овим другим мутним периодима у свету добије у оквиру Пивнице, посебан подфорум како би поделили неке теме, и направили систематичан преглед догађаја.
мали осврт на постове од брата дрвосече и питање за администрацију,нисам хтио ништа написати док све нисам прочитао-дакле шта мислите да постове везане за Отаџбински рат `91-95 пребацимо у тему посебно направљену за то,јер ово је тема о неким обманама и митовима у историји а код брата дрвосече има заиста обимног материјала,а претпостављам да га има још пуно (као и ми) па би било добро да наша јуначка борба добије и посебну тему...