Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
Реално игра је била катастрофа, али мислим да је Пижон у праву кад каже да је то делом последица самозадовољења фудбалера, који су мислили да ће лако изаћи на крај са Борцем... Друго, мислим да је крајње време да се у везни ред убаци још један офанзиван и пробојан играч (поред Лазетића). Мислио сам да ће Пижон формацију са 3 дефанзивна везна форсирати само на почетку док се екипа уигра, али никако да се да права шанса Каду, Обрићу и Лазовићу... Неко од њих тројице, а Пижон би требало да зна који, мора да почиње утакмице, једино тако можемо нешто урадити и преко леве стране која је скроз неупотребљива. Такође можда би могао Лазетић да се пребаци на леву страну, а да Јефтић заигра као офанзивно крило на десној страни! Глупо је играти са Исахом, Савиом, Блажићем или Богдановићем у исто време. Евентуално двојица од њих (од којих би један сигурно био Исах), Лазетић и неко од ових што сам преходно набројао би требало да чине везни ред...

ДЕЛИЈЕ МОБИЛИЗАЦИЈА! СВИ НА СТАДИОН!

Messages In This Thread
Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - by Ђенерал - 10-25-2009, 01:32 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)