10-25-2009, 12:33 AM
(10-23-2009, 08:06 PM)дрвосеча link Wrote:Друга је о Путину.. знам да их има више, али пробаћу да ископам тачан назив.. ради се о томе шта је он све радио пре доласка на престол Русије, и један мањи део његове владавине. Интересантан је део приче из 1989. када се распада Варшавски савез, пада Берлински зид, повлаче се Руси из Источне Немачке... а он је у то доба био у Дрездену, као један од водећих оперативаца КГБ.Мислим да је наслов књиге Путин-Повратак Русије, аутора Роја Медведева. Много добра књига о животу и сазревању Владимира Путина у најутицајнијег човека на свету, па чак су и описани љубавни јади плавокосог сиромашног момчића са окрачалим панталонама и девојке из богате породице. У књизи је и написано како је Људмила пала на Путиново шмекерство

Можете још покушати наћи књигу ''Чувари завичаја'' од Веселина Џелатовића Павлова, са радњом о шиптарско-балистичком лобију с' краја другог светског рата и за време проклетог комунизма, па све до егзодуса српског народа 2000.године са простора Косова и Метохије.
Вредна помена је и књига ''Црни вјетар'' Вељка Мијовића о борби мојковачких ветерана, црногорске Равне Горе под командом Павла Ђуришића са балистичким бандама и скендербег дивизијом на планини Чакор на црногорској граници са Метохијом. Заправо то је била четничка одмазда за шиптарски покољ над српским живљем у Црној Гори. Сад је скоро изашло ново допуњено издање те књиге које стварно треба имати.
ПС Дрвосеча 'ајде молим те покушај да се сетиш назива те Кордићеве књиге што си поменуо у претходном упису, јер ми је тотално непозната, а и никако је не могу наћи без тачног наслова. Узалудно је

Кокеза лопове !!!