Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
(10-23-2009, 04:01 PM)Пијанац link Wrote:Стварно би могли мало да искулирате са непотребним расправама. То што се ми смилујемо, па не бришемо све што не би требало овде да стоји не значи да ви треба у недоглед да насављате са праксом свакаквих писанија. Теби Тони препоручујем да много више читаш, а да мање пишеш. Из твојих порука испливава прилично непознавање како фудбала, тако и осталих ствари око њега.

Добро,ајде боље да се не расправљамо више.

(10-23-2009, 05:06 PM)Ђенерал link Wrote:[quote author=ДРАГАНА НС link=topic=3621.msg72056#msg72056 date=1256295888]
Лукић је рекао да би трошкови тог пута у Аустралију били око 100.000 долара. Па глупост дати толике паре да би играли са онима што бламирају Србију кад год изађу у Европу.
Треба дати до знања управи да се навијачи са тим не слажу.
Мислим да ти то ниси најбоље разумела... Наиме реч је о томе да би зимске припреме, уколико би биле одрађене негде у инострансту, коштале око 100.000 евра, а да ће уколико одемо на ту турнеју по Аустралији те трошкове сносити организатори. Тако да са финансијског аспекта ово не би било лоше, али се слажем да не треба играти пријатељске мечеве са Партизаном.
[/quote]

Не треба играти,а свакако да нема тог новца који је вредан играња са багром... ;D Ал мени опет није јасно како је ова идеја наишла на толико одушевљење од стране челника нашег клуба... :-\
НЕКА БУДЕ БОРБА НЕПРЕСТАНА - НЕКА БУДЕ ШТО БИТИ НЕ МОЖЕ!

Messages In This Thread
Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - by Тони92 - 10-23-2009, 05:46 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)