10-22-2009, 10:12 PM
(10-22-2009, 04:29 PM)Eribo link Wrote:[quote author=Тони92 link=topic=3621.msg72027#msg72027 date=1256223281]
Хмммм Пижон мора добро да смисли како да постави Леку и Јевту,у питању су два потпуно супротна нападача,Лека висок,снажан,добар у скоку,Јевта брз,експлозиван,добар са обе ноге,продоран...
Славко,Славко,не глупирај се,не треба ти то... :-[
Ти рече ово и остаде жив. Нападачи и треба да буду различитих врлина. "Висок, снажан, добар у скоку" се идеално компонује са неким ко је "брз, експлозиван и продоран". Толико о знању што се тиче фудбала.
А још горе је што људи говоре :"Не глупирај се, шта ти је то требало "?!?! :o
Као да је Славко хтео да се повреди.
Невероватно колико се глупости изваљало у последњих неколико постова.
[/quote]
Шта мислиш зашто сам рекао да Пижон треба добро да размисли?
Човек ставља Павловића од 22 године и 452 несигурне интервенције у четири меча са Рударом,односно Динамом против једног од најбољих чешких тимова,исто важи и за Туторића...ја се не правим паметан,само кажем да треба да размисли и да не понови исту грешку,овог пута са нападачима...

Наравно да није хтео да се повреди ал то не значи да треба да се глупира на тренинзима,нек научи да игра добро главом и ногом,а за маказице има времена...побогу,имамо три нападача,нема места грешкама...додуше,добар је момак,сугуран сам да се није спрдао,једноставно,дешава се...

НЕКА БУДЕ БОРБА НЕПРЕСТАНА - НЕКА БУДЕ ШТО БИТИ НЕ МОЖЕ!