Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Сајам књига 26.10 - 01.11.
Ма џаба нам Гастрономски дневник кад се код нас углавном једе оно што се каже на врат на нос тј. с' ногу, осим викенд ручкова (кад нема гостовања)  Wink.
Кад је већ РСФ поменуо четничку литературу има једна књига коју је издала издавачка кућа Погледи а зове се ''Витезови на бранику отаџбине'', заснована на истинитим ратним догађајима из отаџбинског рата са прве линије фронта у околини Мостара,Невесиња и Билеће. Књига је махом писана у дијалогу, и о акцијама српске војске у том делу Херцеговине. Не могу се сетити имена аутора јер немам ту књигу, прочитао сам само делић преко интернета и бар се мени чини веома  интересантна. Биле су неке заврзламе са том књигом мали тираж, држ' не дај, повуци-потегни доштампа се, брзо се распрода и никако је нисам могао наћи чак ни у књижарама матичне издавачке куће. И када их упитам за ту књигу као да сам питао за атомску бомбу, одмах се праве гримасе. Надам се да ћу имати више среће на самом сајму.
Још могу да препоручим и књигу ''Помама сведочанства о новој ндх'' аутора Николе Станојевића. Заправо то је више као документ спакован у књигу, са писањем о акцијама,спрегом и плановима усташке власти и емиграције из Сантајого де Чилеа и Лиме са почетка 90-тих година. Ето, ко о чему баба о уштипцима, (да не поменем неки други кочијашки израз Smile ) па тако и ја о оваквој врсти литературе, а ви ми не замерите и праштајте. Ако ми још нешто вредно помена и мени занимљиво падне на ум написаћу.
Кокеза лопове !!!
Reply

Messages In This Thread
Одг: Сајам књига 26.10 - 01.11. - by Kapetan Kuka - 10-22-2009, 06:53 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)