Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
(10-19-2009, 05:11 AM)CEBEP link Wrote:Лекић је не сумњиво у неколико задњих утакмица нанизао пар лоших партија. Почело је све после не играња против сланине због парних картона. Пижон му је за то глупирање и не дисциплину већ скренуо пажњу. У међувремену да ствар буде лошија по Лекића, Јефтић и Перовић су се одлично спарили и уклопили а поред тога се и понашају како приличи некоме ко игра за наш клуб. Није Лекић ни први ни последњи коме се ове ствари дешавају и он ће убрзо морати мало да се среди јер овакви промашаји које је нанизао у првом полувремену у Пожаревцу нису проблеми не талентованости већ главе. Да не кажем колико је то све могло цео клуб да кошта да је текма завршена 0:0 што је врло лако могло да се деси...

Лекић има велики,али ВЕЛИКИ проблем са ситуацијама 1 на 1,ту је реално најјачи Јевтић,а Перовић се сасвим добро сналази.
Мислим да је глупо упоређивати Дејана са Николом Жигићем,јер се он сналазио и у скоку,и 1 на 1,и искоса из мртвог угла,буквално у свакој ситуацији,док Лекић од 15 шанси искористи једну... :-\

Ја бих ипак мало више о Савију(ако се тако пише),јер мислим да стварно момак игра све боље.На почетку сезоне је играо просечно,често губио лопте на средини,а сад преузима улогу стабилног "плејмејкера" екипе тј. креативног задњег везног од кога почињу напади.Рекло би се да напади све чешће полазе из средине(пошто Нинков и Игњат нешто слабије играју у задње време) па је то дало простора за напредак и Савију,а и Исаху... Big Grin
Такође,све похвале Ђорђевићу и Вилотићу на сјајној партији у Пожаревцу... Wink
НЕКА БУДЕ БОРБА НЕПРЕСТАНА - НЕКА БУДЕ ШТО БИТИ НЕ МОЖЕ!

Messages In This Thread
Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - by Тони92 - 10-19-2009, 09:23 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)