10-11-2009, 04:10 AM
Хмммм...Прво сећање за Звезду ме везује за крај 80-их и учење Звездиних песама од ћалета. ;D Сећам се и да сам на писменом задатку из српког језика тамо негде 93,94.године писао о Звезди.Тема је била колико се сећам - Догађаји којима нисмо присуствовали,а желели би смо да смо део њих.Тако нешто... ;D Ја причао како ми је жао што нисам био у Барију и после на дочеку и слављу. 
Не могу да се сетим која ми је била прва текма,али сећам се да је то било јако давно.Мислим да је у питању Звезда-Рад 8:1 или неки дерби пре тога...А редован сам на трибини од Хелсинкија '96.Шта да кажем...Од тад се много тога променило...Ал је љубав и страст остала и ево траје већ око 13 година скоро на трибини.
ЦИГАНИ ЗДРАВО! ;D

Не могу да се сетим која ми је била прва текма,али сећам се да је то било јако давно.Мислим да је у питању Звезда-Рад 8:1 или неки дерби пре тога...А редован сам на трибини од Хелсинкија '96.Шта да кажем...Од тад се много тога променило...Ал је љубав и страст остала и ево траје већ око 13 година скоро на трибини.

ЦИГАНИ ЗДРАВО! ;D
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!