10-09-2009, 02:37 PM
овако...прва утакмица ми је била Звезда -Смедерево за куп,пошто сам ја са Косова ,када је почео рат ,ретко ко је одлазио на утакмице.
Сећам се да је тада Влада СРЈ организовала неку ескурзију уз то и карте за утакмицу,из мог града сам био само ја(остале вршњаке из осталих градова нисам познавао),били смо у музеј па на исток да одгледамо утакмицу,толико људи на једном месту пре тога нисам видео,најежио сам се
после тога сам ишао на дербије,Либерец,Зубин поток(Мокра гора)...
За нашу Звезду навијам од кад знам за себе,први дрес у четвртом-петом разреду основне сам добио од брата,није био оригинал дрес,али тада није било важно
напред је било ''пилс'' а позади ''Бранко Бошковић 11''
и данас га чувам.
и данас,кад могу(финансијски разлози) идем на утакмице наше Звезде...
да не заборавим, Липљан-Београд 300км...свака утакмица је гостовање.
живи били!
уздравље
Сећам се да је тада Влада СРЈ организовала неку ескурзију уз то и карте за утакмицу,из мог града сам био само ја(остале вршњаке из осталих градова нисам познавао),били смо у музеј па на исток да одгледамо утакмицу,толико људи на једном месту пре тога нисам видео,најежио сам се

после тога сам ишао на дербије,Либерец,Зубин поток(Мокра гора)...
За нашу Звезду навијам од кад знам за себе,први дрес у четвртом-петом разреду основне сам добио од брата,није био оригинал дрес,али тада није било важно

напред је било ''пилс'' а позади ''Бранко Бошковић 11''

и данас,кад могу(финансијски разлози) идем на утакмице наше Звезде...
да не заборавим, Липљан-Београд 300км...свака утакмица је гостовање.
живи били!
уздравље
СЕВЕРНИ ОДРЕД-ДЕЛИЈЕ СА КОСОВА-ЛИПЉАН
![[Image: gzm-1.gif]](http://i236.photobucket.com/albums/ff187/KodiDSCZ/Delije/gzm-1.gif)