09-29-2009, 11:11 PM
(09-28-2009, 06:01 PM)Игор link Wrote:[quote author=Тони92 link=topic=3621.msg71263#msg71263 date=1254138838]А шта рецимо да је отишао до гола и дао гол?! Па не може тако причати шта би било кад би било. Дефинитивно наш најбољи штоперски тандем су Ђорђевић и Вилотић.
Мене лично брине Ђорђевић,који је несумљиво сјајан играч,али је пргав,непотребно добија картоне,а чини ми се да често не испоштује договор,чак неретко иде напред.Јуче је против Војводине сам изнео лопту на пола терена и изгубио је због фаула.Да фаула није било,Воша би имала контру,а у центру би био само Вилотић(који је по мени најбољи штопер у тиму).
(09-28-2009, 11:53 AM)Тони92 link Wrote:Свиђа ми се што Пижон форсира Богдановића и Блажића.Иако се не ради о квалитетним фудбалерима,имају велико срце и могу много да помогну тиму.Мислим да је наш тренер то добро осетио и сјајно је што добијају шансу редовно.Лазовић је ипак млад фудбалер који је тек дошао у клуб.Замислите како би се ова двојица осећали кад би их заменио 17-огодишњи клинац који је притом на позајмици?Дарко је одличан фудбалер и треба да добија шансу на кашичицу,а кад добије прилику да почне меч,искористиће је 100%(као против Младости)Богдановић је ове сезоне један од наших најбољих играча, дечко је борбен,а богами и зна да игра(како сам мислио да ово никад нећу рећи

(09-28-2009, 11:53 AM)Тони92 link Wrote:Гледао сам преглед меча ОФК Београд-Смедерево,Абубакар се поигравао са одбраном Смедереваца,са којом смо ми ипак имали доста проблема упркос високој победи.Тај Абубакар може да ради шта хоће, али гол да да не зна. Мислим да су сва 3 наша играча квалитетнија од њега, а да нам буде четврти, прескуп је...а и боље је ту пустити неког клинца да се учи поред ове тројице.
[/quote]
Слажем се,наш најбољи штоперски тандем јесу Ђорђевић и Вилотић...

Па проблем и јесте у томе што ми немамо клинца који би могао да се учи...Перовић и Јевтић су уствари клинци...и шта ако се један од тројице повреди??Остају само ова двојица,па Пижон више не може да комбинује...не оспоравам квалитет Лекића,Јевтића,а поготову не Перовића,који ми је омиљени фудбалер,али је за не дај Боже у тиму морао бити још један нападач,а то је Оумару,пошто је Фереира био највише плаћен па је раскинут уговор,а Клео...хм па зна се... :-[
НЕКА БУДЕ БОРБА НЕПРЕСТАНА - НЕКА БУДЕ ШТО БИТИ НЕ МОЖЕ!