Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
Дефинитвно наш најбољи играч на утакмици против војводине је био - Драган Мрђа :Smile човек једноставно није хтео да постигне гол, видело се из авиона....и хвала му за то

Одличну утакмицу је одиграо и Јевтић, један његов пас је био довољан да реши утакмицу, одлично је затварао простор у одбрани и вукао играче војводине на себе док је звезда у нападу чиме је отварао простор за Перовића. Не види се то баш много на терену, али је дечко страшно користан и врло интелигентан играч.

Блажић ми се лично не свиђа, мислим да то није играч за звезду...неко рече како је то тип играча кога нема нигде 90 минута, а онда опали са 25 метара и реши утакмицу...у реду је то, али прво треба да научи да прими лопту, а не да се иста одбија од њега као од дрвета, да научи да дода тачан пас, да научи да се постави у одбрани....дечко је прескочио основно фудбалско образовање, а пун ми је више тих самоуких који долазе у клуб да науче основне ствари у фудбалу....страшно ми личи на Милоша Бурсаћа који је пре 20-так и кусур година играо у звезди (ко се сећа зна о чему говорим)
Ја сам био у Србији
Србија је на робији.
Леже Срби у кафани
што пијани што заклани.
Леже Срби украј друма,
из глава им никла шума.
А из сваке српске главе
теку мутне три Мораве...

Messages In This Thread
Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - by buteo serbiano - 09-28-2009, 07:56 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 7 Guest(s)