09-28-2009, 07:29 PM
Како ствари стоје за Абуа су врата Звезде прилично затворена, а време ће показати да ли је то била грешка. Овај тројац нападача дефинитивно врши добар посао и не треба им додавати неког коме треба велика минутажа већ џокер који са клупе може да реши сваку утакмицу. И то нам искључиво треба кад на неког од ове тројице не можемо рачунати због картона и повреда. По мени би идеалан избор био Пурке Стојановић. Један од највећих Звездаша међу активним фудбалерима тавори у Јавору, на позајмици Војводине, а са клупе уме чудо да направи.
Што се одбране тиче мислим да би један поуздан штопер типа Дудић, Бишевац или Гај (лупам имена која би можда ја волео, ал' одприлике тај калибар) морао да буде први приоритет у зимском прелазном року. Ми смо игром убили Војводину на њеном терену, а све то је могло да падне у воду због превеликог броја киксева углавном дефанзиваца.
Што се одбране тиче мислим да би један поуздан штопер типа Дудић, Бишевац или Гај (лупам имена која би можда ја волео, ал' одприлике тај калибар) морао да буде први приоритет у зимском прелазном року. Ми смо игром убили Војводину на њеном терену, а све то је могло да падне у воду због превеликог броја киксева углавном дефанзиваца.