ја сам био у последнјем вагону...бацили су жандари 2 сузавца без икакве потребе...заузели су последња 3 купеа којима нико није смео да приђе.При поласку назад чак су у пендречили људе који су у пролазу терајући их још напред иако није било места.У купеу где сам био било нас је укупно 17...како су људи стали ја немам појма!
иначе долазак возом у 10 зезање,певање,дозивање са пролазницима,Дозивање МАРИЈА,ЉУБИЦЕ ДУШАНЕЕЕ у тунелу,добацивање тарзану(онај што се скинуо и ширио уз пругу),Еври го у пролазу ;D и звиждање оном баји са дугом косом ;D...
по доласку беспотребно цимање на станици а после кроз град зезање са све авионима
о навијању сте већ све рекли тако да све заједно оцена по мени добра деветка!
иначе долазак возом у 10 зезање,певање,дозивање са пролазницима,Дозивање МАРИЈА,ЉУБИЦЕ ДУШАНЕЕЕ у тунелу,добацивање тарзану(онај што се скинуо и ширио уз пругу),Еври го у пролазу ;D и звиждање оном баји са дугом косом ;D...
по доласку беспотребно цимање на станици а после кроз град зезање са све авионима

о навијању сте већ све рекли тако да све заједно оцена по мени добра деветка!
Нема изгубљених сати,сваки значио је нешто,свака замисао наша, постала је право дело...ДЕЛИЈЕ СЕВЕР!