09-22-2009, 07:59 PM
прво брате Кука одличан текст,ал одличан!!!
брате микеланђело опрости ми сад ћу се само надовезати на уписе,а један од ових дана ћу анписати по коју о Пашићу...
брате дрвоеча исто ових дана о "мајском преврату"...
не знам да ли вам је познато али сваком муслиману је такорећи прописано да ожени хришћанку јер ће у том случају дјецу одгајати као муслимане и тако исто чини ми се добија тај фамозни "бољи апартман у рају " ;D...док је нпр жени строго забрањена удаја за "невјерника" и кажњава се и смрћу!!!
брате микеланђело опрости ми сад ћу се само надовезати на уписе,а један од ових дана ћу анписати по коју о Пашићу...
брате дрвоеча исто ових дана о "мајском преврату"...
(09-22-2009, 04:07 PM)дрвосеча link Wrote: Друго, Хрвати су према нама прво одапели отровне стрелице чак и пре 1914. затим у Првом св. рату.. Други св. рат.. Маспок 1971... и после распад и рат у СФРЈ 1991.Анте Старчевић и Еуген Кватерник,Србин и Јеврејин који највише причаху баш против Срба и Јевреја у 19 вијеку!!!а било их је и прије...проблем "хрвата" је што у њиховим венама тече иста крв као и српска,руска и они то не могу промјенити па се на све начине труде бити другачији и затријети своју повијест,кости ПРАВОСЛАВНИХ прадједова,писмо,ријечи,језик,називе,имена,презимена.......зато су и били најгнуснији у злочинима против своје "браће"...
Мада ово што сам навео важи за оне који се изјашњавају као Хрвати.. а прави Хрвати свакако нису агресивно оријентисани према Србима.
(09-22-2009, 04:50 PM)Пијанац link Wrote: Православље за разлику од Католичанства и поготово Ислама није агресивна религија, те не намеће другим верницима да траба да се преобрате.живи доказ као што је брат РСФ навео:српска слава,српске сахране,обичаји....Срби примише хришћанство али задржаше и обичаје из старе вјере...и на то требамо бити поносни за разлику од католика који се стиде својих предака и свог наслијеђа...православље допушта да било који човјек (па макар био он црнац који је до прије 10 дана приносио боговима жртве) задржи свој мелос,своје обичаје и да то уклопи у вјеру у "вјечно Царство божије "...а сви знамо шта католици урадише са разним афричким племенима,којима одузеше све оно што их је некада красило,од умјетности до плесова,насилно их асимиловавши у ткз "цивилизацију"!!!!
(09-22-2009, 04:50 PM)Пијанац link Wrote: Њихове приче су толико јаке и утицајне на тамошњу популацију да је готово немогуће да један муслиман пређе у неку другу веру. Обрнутих случајева, где људи из друге вере прелазе у Ислам, на жалост има подоста.
не знам да ли вам је познато али сваком муслиману је такорећи прописано да ожени хришћанку јер ће у том случају дјецу одгајати као муслимане и тако исто чини ми се добија тај фамозни "бољи апартман у рају " ;D...док је нпр жени строго забрањена удаја за "невјерника" и кажњава се и смрћу!!!