Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Митови,легенде предања и обмане о историји
(09-19-2009, 12:36 AM)Кобаз link Wrote: ја мислим да су Словени, нарочито Срби и Руси, заиста нека виша раса, али то не значи да сам следбеник Хитлера, он је хтео све "ниже расе" да истреби али поручио би свим његовим следбеницима у Србији који себе називају православцима да је и црнца створио Бог ости онај који је створио и њих тако да је црнац није не пријатељ и сваки црнац је добродошао у Србију као туриста (нарошито кад остави који еврић) али не треба допуштати насељавање несрба у Србију, прави пример за то су цигани и шиптари који од ове државе направише брлог, ни једна нација ми не смета док не почне да уништава моју земљу и да кажем још Србима нацистима да су комунизам и нацизам малте не исто јер је нацизам уништавао Србију споља, а комунизам изнутра.

Нисам био уз комп последњих дана, видим чича се расписао, нисам ништа прочитао од последње написаног па не би ни ништа конкретно писао док све не ишчитам...

Желим само да покушам да напишем нешто у вези Срба и расизма, јер се мало мало неко дотакне црнаца. Многима се ово неће свидети, и покушајте да не читате између редова и да доносите закључке неке, овако ја гледам на ствари

Срби никада нису били расисти из простог разлога јер додир са другим расама није постојао. И данас цнрце у нашој земљи можемо да набројимо на прсте једне руке, то су махом спортисти и понеки студент. Ја сам сигуран да је нпр однос другачији, да их је много више, почео би да се јавља и расизам, а код умеренијих макар одбојност- увек за пример узимам ... ви што имате сестре, запитајте се да ли би волели да вам се сестра уда за црнца и да вам сестрић буде црнче?

Будимо реални? Ево ја не би волео. Ја сам доста времена провео у америци, пре мање од годину дана сам доживео да црнац вади на мене нож само јер сам бео.

Нисам расиста, али имам одбојност према њима. Овде их нема и верујем да је тако најбоље. До јаја су они да их гледамо на тв-у, нека репују, закуцавају и сл, симпатични су тако... али верујте да би многи од вас променили мишљење о њима да имамо једно 100 000 црнаца у Београду.

Зато је боље да останемо овакви... Срби никада нису били расисти и дај боже да не постанемо. Ко је био у Прагу, могао је да види да је центар града окупиран срнцима. Стоје на сваком ћошку, ваљају гудру, пимпују курве... Ето још једне благодети  Европске Уније... једна држава, једна раса. Демографске статистике су јасне, за 300 година бео Европљанин неће постојати.

ПОЕНТА ЈЕ ДА НЕ ТРЕБА МРЗЕТИ НИКОГ, АЛИ НЕКА СВАКА ПТИЦА ЛЕТИ СА СВОЈИМ ЈАТОМ!
Reply

Messages In This Thread
Одг: Митови,легенде предања и обмане о историји - by николаБГ - 09-19-2009, 09:25 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)