09-15-2009, 08:57 PM
Пијанац брате, ти стварно имаш чудан начин размишљања. Што ниси престао да пратиш Србију чим је заиграо Миралем Сулејмани? Он је нити Србин, нити Православац. Верујем да је рођен у Србији, и то ми не смета. Ко год поштује нашу земљу, традицију, територијални интегритет... за њега увек има места, чак и да није Србин.
Што се тиче Ренсинга, ја бих га прихватио. Већи је Србин од Бојана Кркића, који не зна српски да бекне, више не долази у Србију, и што је најважније, крсти се лопатом. А отац му је Србин. Дакле, кад ти је отац Србин потпуно се очекује да си и ти Србин, да настављаш традицију. Али код Бојана, курац мој.
Ренсинг зна ко је, и шта је, и одакле је. Исто као и Сендерос.
Што се тиче Скорцијанидиса, његови родитељи имају везе са Грчком колико и моји са Тајваном.
Што се тиче Ренсинга, ја бих га прихватио. Већи је Србин од Бојана Кркића, који не зна српски да бекне, више не долази у Србију, и што је најважније, крсти се лопатом. А отац му је Србин. Дакле, кад ти је отац Србин потпуно се очекује да си и ти Србин, да настављаш традицију. Али код Бојана, курац мој.
Ренсинг зна ко је, и шта је, и одакле је. Исто као и Сендерос.
Што се тиче Скорцијанидиса, његови родитељи имају везе са Грчком колико и моји са Тајваном.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ