Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Митови,легенде предања и обмане о историји
Quote:Само бомардовање је фарса, где смо опет увучени од стране Слободана Милошевића, унапред смо били изгубили, али ето... Жао ми је само невине деце, и свих оних људи који изгибоше.

О Слободану Милошевићу не мислим ништа лепо, али тврдња је он крив за бомбардовање је у најмању руку смешна тј. веома опасна, јер испада да смо тј. Србија криви, а не НАТО. Сам си написао, а и многи на овој теми да је био марионета Запада и да су га одјебали кад им више није био потребан, те с тога и агресија и отимање Косова.

Оно што су нама тражили у Рамбујеу ниједна држава која иоле држи до себе не би прихватила и то су Западањаци јако добро знали, зато су такве и услове поставили. Проблем је у томе што смо улетели у рат, а онда после три месеца одустали. Ја не знам да ли је истина да је Ахтисари претио Слоби да ће Београд бити раван као сто за којем су причали ако не прихвати споразум Ахтисари-Черномирдин, вероватно и јесте, вероватно да би било копнене инвазије, али ако смо одбили ''непристојну понуду'' из Рамбујеа, ако смо ушли у рат, ако је убијено 3000 људи, уништена инфраструктура онда (по мом мишљењу) је требало да идемо до краја, па нек иде све у курац.

Слоби је Косово служило као монета за поткусуривање и добијање посланичких мандата у Скупштини(100% гласало за СПС  у Дреници, где српска нога није крочила питај Бога откад све до 1998. кад је ЈСО ликвидирао Јашарија и то на више избора 90-их), али ко год да је био на челу Србије тад добио би исти ултиматум. Уосталом формални повод за бомбардовање јесте дођај у Рачку за који је доказано да је лажиран, али џаба... Глас убогих нема ко да чује.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
Reply

Messages In This Thread
Одг: Митови,легенде предања и обмане о историји - by 100%anti crnobeli - 09-15-2009, 08:41 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)