Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Митови,легенде предања и обмане о историји
(09-15-2009, 12:04 AM)николаБГ link Wrote: Нисам знао за овај податак о јеврејима којима је јављено да не дођу на посао и искрено мало ми невероватно звучи. Па ваљда ти људи имају још неке пријатеље на том послу, па они још неке... мислим да се на крају нико не би појавио ако неко обавести толико људи на првом месту! Мада кад су они у питању ништа ме не чуди!
е сигурно имају пријатеље...али опет оно што сам навео прије они немају осјећаје (или су их избацили)....јел они на све који су не-јевреји гледају као на гоје (Протоколи сионских мудраца.да не ширим причу,ту је све лијепо објашњено)....
а ево један примјер: једном човјеку јаве да је у опасности (човјек је јеврејин) али да ће он да избјегне ту опасност јер ће му они рећи како...али за ту опасност се не смије сазнати јер ако се сазна његова држава (Израел,Америка,Енглеска,Њемачка...) биће у великој опсаности од њених самих грађана,а у поготовој опасности биће његов семитски род у тој држави...ЈЕВРЕЈИН ЋУТИ И СПАСИ СЕБЕ ЈЕР РАДИ ЗА НЕКИ ВИШИ ЦИЉ,НЕДУЖНИ И НЕВИНИ СТРАДАЈУ ЗБОГ МОЋИ!!!...

исти случај:Србин је у питању....ил би се напио па би се свима излајао  Wink,или би опет на неки други начин то рекао свима у згради...чист примјер си ти дао неколико уписа изнада кад Срби зарад своје "браће" Хрвата пристају на уједињење а не на оно што им је апсолутно по свим нормама и моралним и војничким и људским припада,на прикључење!!!јер Срби ма колико били овакви или онакви,сигурно би издали тај неки виши циљ ако он значи убијање његове "браће"....И ТО ЈЕ ВЈЕРА УСАДИЛА У НАМА...И ТО ЈЕ ПО МЕНИ ИСПРАВАН ПУТ...
а познати су јеврејски ставови о вјери и њихове "свете књиге" КАБАЛА И ТАЛМУД...

(09-15-2009, 12:04 AM)николаБГ link Wrote: Е сад што се ал каиде тиче, Бин Ладен није признао напад. Ево преведене изјаве

"Ja nisam učestvovao u septembarskom napadu na USA, niti sam išta znao o tome. U USA postoji vlada unutar vlade. Amerika treba da potraži počinioce ovoga akta unutar sebe same, među ljudima koji žele da naprave od ovog vijeka - vijek sukoba između Islama i hrišćanstva. Pitajte svoju tajnu vladu ko je počinio taj napad…američki sistem je pod totalnom kontrolom Jevreja, kojima je na prvom mjestu Izrael, a ne Amerika. "

извор http://www.public-action.com/911/oblintrv.html
да,да управу си!!! сад се сјетих и ја тог...али чини ми се да је неколико година касније он као преузео одговорност,али била је нека заврзлама јел то он или није,па онда и грешке у преводу...али сигурно није признао тај напад одмах...тек су неки његови комаданти касније под притиском и мучењима у затворима признали чини ми се...
али опет он је прије био плаћеник,цијели његов пројекат се одржавао под патронатом Америке (и Израела наравно) и то још јавно су га подржавали,још од времена када је покушавао СССР да ослаби...
Reply

Messages In This Thread
Одг: Митови,легенде предања и обмане о историји - by ЧИЧА КЕЖУЛТРА - 09-15-2009, 07:00 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: