09-14-2009, 05:09 PM
(09-14-2009, 04:27 PM)АнчиДС :) link Wrote:Дарко,лепа замисао.....Хоћеш да певамо од Џеја "Секси ритам", знаш како је брза песмица, има да се тресе Трибина :o
Да се вратимо на тему...волела бих да се на трибини више певају старије песме,које погађају тамо где треба,а има их толико много.........!!све више се певају неке нове а које нису Бог зна шта,све које су склепане на исту мелодију.....
а толико монотоно ми звуче,као што је ова `Од рођења мог, није прошло без имена твог, ни дан, ни година, Звездо црвена, само с'тобом ја, бићу увек Звездо Црвена, с' тобом бићу ја, Звездо Црвена....`,јако ми је монотона и тужна мелодија,а и трибина мало утихне на ту песму...смори се... можда и због тога што се пева 25мин најмање...мислим да има много бољих старијих песама,које су брже,живље,које понесу и на коју трибина полуди....
Ја не верујем! Како можеш да омаловажаваш нечији рад и труд? Сад кад коначно добијамо само своје, оригиналне песме које остале трибине од НАС препевавају, ти си се једина нашла паметна да приговараш. Све су на сти калуп, све су тужне, бла, бла... Чиними се ово већ прелази у провоцирање, ово више није незнање. Безобразно, јако безобразно!