Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
Лекићу свака част стварно напредује и труди се, мада  мислим да од нападача Јевтић помало изгубљено делује... а гол не може да погоди још од словенаца.. чујем и да је и позајмљен играч.  Мислим да овој екипи недостаје још неко као Короман или Милијаш ко би из продора са ивице шестнестерца шутем из даљине разбијао бункер, некако сваки покушај шута иде преко гола или у голмана.. ипак залагање и труд је на месту, иако је и јуче било приметно мало опуштање после гола у трчању на средини,  играчи требају да су свесни да им је домаће првенство једино остало и да имају довољно времена за одмор између кола, па нема места изговорима за не приказивање 95 минута тоталног пресинга и јурњаве по терену.

Сад смо први и изнад свих, нека тако остане и до краја!

(09-06-2009, 09:21 AM)buteo serbiano link Wrote:Конкретно, мислим да са целим случајем везе имају бивше структуре [glow=red,2,300]фк патуљак[/glow] које и дан данас управљају српским фудбалом преко својих караџића, ђурића и остале бораније....
;D

[color=red]Звезда на небу, Звездаши на земљи, Прдизан под земљом, Говнари ископали рупу у пакао,а Делије владају васељеном!
Ustanite Delije! bojkot struje! smrt kleu,policiji,san franjcisku, partiji,parama,paradama,parcanju Srbije
[Image: 1czbg.jpg]
BOMBE NA JNA!

Messages In This Thread
Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - by Коди ЦЗ - 09-14-2009, 12:00 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)