Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ц.Звезда-Металац!!!
(09-13-2009, 03:12 PM)Neca link Wrote: дај те људи,коме се несвиђа нека сам смисли боље и организује све то лепо,и нек проведе 2 сата на сунцу око постављања кореографије,е кад све то будете урадили онда неће бити оваквих коментара.Лако је седети кући,доћи на утакмицу затећи кореографију и ако нешто мало неваља пљувати друге.

имаш дозволу да ме преко викенда позовеш кад год хоћеш да помогнем... а што се тиче посла који је одрађен, мислим на припрему, на то се нико није жалио тако да не знам на шта циљаш  ??? ... ја сам лепо рекао шта мислим у свом првом посту у овој теми, а колко се сећам и вођа је напочетку напоменуо да се попуне сва места у ова два сектора тако да се нисам ја нашао да исправљам криве Дрине. ево и давид.в може да потврди колико је било празних места. мада је лепо испало када сам погледао више слика, кол'ко сам видео то се и тражило тако да испадне. почетак је сезоне, има времена за све... немојте погрешно да схватите први пост, делује као оштра критика али ово је интернет  Smile
"Učiniću mu ponudu koju neće moći da odbije"
Reply

Messages In This Thread
Одг: Ц.Звезда-Металац!!! - by Godfather - 09-13-2009, 11:11 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)