09-13-2009, 03:07 PM
(09-13-2009, 01:52 PM)KizaLion link Wrote: [quote author=Пијанац link=topic=2785.msg70587#msg70587 date=1252788242]
НЕ, НЕ и НЕ! Нећемо странца у репрезантацији! Гај, Мореира или Ренсинг, исти курац! Па да јебем мајку свим новинарима који сервирају оваква срања. Да нам није Владе Стојковића курац би били у позицији да уопште причамо о светском првенству!
Ренсинг јесте лошији голман, и не верујем да ће бити први голман у Бајерну у наредном периоду. Али, да је екстра класа, ја би га примио, за мене није странац, сисао је српско млеко, као и Филип Сендерос. Ја бих га оберучке прихватио да игра заједно са Видићем. Немој да заборавиш да има неких наших цигана који имају страна презимена а опет прате Звезду на свим гостовањима... Срби су опет то, макар на пола.
[/quote]
То што је сисао српско млеко га не чини Србином. За мене је он Шваба и крај приче. Шта треба за 5-10 година да нађу неког клинца чија је мајка курава, затруднела са Арапином на раду у иностранству , па да га зову под националну заставу? Па да за Србију игра неки Алжирац Мухамед Азизи? Па онда то повлачи следећи корак, а то је што каже Џо давање пасоша неком црнцу, Бразилцу, Нигеријцу само зато што је дао 25 голова у Јелен Суперлиги. Боље бре да не идемо нигде али са Србима у репрезентацији, него да нас на неким већим такмичењима прадстављају странци. Друго је кад се неко из мешовитог брака осећа Србином, учи језик, песме, обичаје, навија за Звезду