09-17-2009, 09:57 PM
(09-17-2009, 06:21 PM)ЧИЧА КЕЖУЛТРА link Wrote: пс-а и када би гледао са друге стране па зар се у задњих 100 година није од Срба одвојило неколико засебних народа:Македонци,Хрвати (мало и прије осталих),Муслимани (или бошњаци како већ),па и Словенци...
У поређењу са овим одрођавањем у последњих 100-инак година, ништа није немогуће... Дакле верујем да је то одрођавање трајало вековима и да ће нам се такве ствари и даље дешавати... На нама је да пробамо да их спречимо... Кад се исприча довољно тога на овој теми, можемо да се бавимо новом темом која ће се бавити управо идејама за будућност...
Ово је пре свега интересантан приказ, имао сам прилике да читам сличне текстове на д.нету на сличној теми, и тамо је већина била неверујућа у ову теорију... Али, знајући да су победници писали историју, ништа није немогуће... Оно што је поткрепљено са доста чињеница је да су се Словени пре назива који се усталио од 6-ог века дефинитивно називали Србљем... И сви су говорили истим језиком, били исте много божачке вере и сл ... Име Срби остало је само у нас, а трагови многобожачке вере такође само кода нас - слављење славе, тј. слављење породичног Свеца... Дакле 1+1 су 2, али званична историја нас кочи да поверујемо да је све било баш тако...
У сваком случају, идеја ове теме није ни била да ми на основу чињеница утврђујемо нову историју, далеко смо ми од те приче, али треба дати на увид више истина, па ком је каква воља... Око неких догађаја из скорије историје смо се већ дебело сложили да су велика превара и шта је позадина тих догађања...
Само напред, администрација нема ништа против овог подужег текста, шта више, било га је интересантно прочитати у једном даху...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "