Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Митови,легенде предања и обмане о историји
(09-12-2009, 02:55 AM)николаБГ link Wrote: Дрвосеча у праву си! Али није центар моћи америка нити амерички народ, нити је циљ њихов добробит маерика и америчког народа. Моћ представљају јевреји  који све своје планове извршавају уз помоћ америчке бирократије и конгреса. Касно је, настављамо сутра!

Не, не.. не мислим буквално амерички народ.. јер заправо народ, обични људи у САД нису ништа друго до РОБОВИ! Погледај само како они тамо живе, шта раде, колико и на шта троше. Није Америка оне приче што ми добијамо преко филмова, или ово када наши гастоси дођу, па трошкаре.. Живот на западу је нешто сасвим друго.
Наравно да је центар моћи онај ко управља владом САД, а то су јудео-масони, људи из сенке који држе новац, злато, оружије.. самим тиме и моћ!

Ово што сам ја писао у претходној поруци.. само сам навео неке примере, који представљају мутне периоде у прошлости, где људима наизглед делује као све нормално.. а заправо види се умешаност људи са стране, који раде за нечије интересе.

Добар пример је и ово што се код нас дешавало 90-их година.. Са Крајином, и Реп. Српском, Косметом. Тема је незгодна морам да признам, и заправо ране су још увек свеже.. Инсајдера у нашим редовима је било много, и управо се о томе и ради.. што обичан народ ни код нас, а ни у осталим малим државама, не може да бира власт какву он хоће, већ само да изабере оно што му се нуди.. а нуди се оно што је њихова кухиња сервирала.
Исто добар пример за ово вам је ситуација у Мађарској пре 4-5 година, када је јавно објављено како је тадашњи премијер Мађарске у фотељу дошао кроз преваре на изборима.. но, то није резултирало његовом оставком, и повлачењем.. односно новим изборима.. напротив, остао је до краја.. Иза тог мађарског премијера стоји читав тим одабраних људи, вероватно и људи из ЦИА (јер коју другу намену ЦИА има него тако нешто), који помажу му. А што је најгоре, и он је обичан шараф, који је замењив, ако неће да игра како они кажу, замениће га другим и њихови планови се настављају остваривати.

Још нешто.. Рецимо, 1990. године СФРЈ је постојала као јединствена целина.. да би већ 1992. године било зваинчно 5 целина, јер се југославија распала на 5 делова.. Односно, у скупштини ОУН, од 1 прави се 5 столица.. 4 су одмах биле потрони САД, једна је била наша, али све до 2001. године нисмо имали право на њу!? Сада је 2009. година имамо 7 делова од СФРЈ.. Црна Гора је постала самостална, добила столицу у ОУН, а и Космет су направили вештачком мутант државом.. Не знам, само јел шиптари имају столицу у ОУН.. мислим да не, али набавиће им.. Шта је поента свега? То су нови гласачи на скупштини ОУН, који ће гласати за "праведне одлуке" по директивама САД!?  :-[
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Reply

Messages In This Thread
Одг: Митови,легенде предања и обмане о историји - by дрвосеча - 09-12-2009, 12:38 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: