09-12-2009, 12:25 PM
Када се на преносу почело причати о великој шеталици, највећој на свету.. ја помислио да ће бити неко свемирско чудо, српска тробојка или нека сличица, нека фора као што смо ми имали 2000. године са Динамом из Кијева, или Либерец 2007.. а оно чемер што рекосте.. само натпис СРЦЕ НА ТЕРЕН и знак најка.. безвезе! Пука комерцијала и реклама.. :-\
Слажем се да навијачке групе још нису у потпуности почеле да попуњавају трибине Маракане, и да нас заправо чека велики рад, зној, и време и живци док не буде свима развијена навијачка свест, која свакако неће бити позориште као сада, и да људи приликом неповољног резултата одлазе пре времена са стадиона!
О томе сам ја својевремено и причао, не само овде већ и на делије.нет
Мада не знам колике је димензије била застава на утакмици репрезентације када је СЦГ играла против БиХ 2005. године? Била је исто велика.. али не знам колика.
Наравно да Делије увек постављају стандарде.. и дај Боже већ за неки од следећих дербија, или прославу титуле да ми направимо већу заставу од тог комада тканине, а смешно је да се то зове застава.
Чиме се будала поноси, то се паметан стиди
Слажем се да навијачке групе још нису у потпуности почеле да попуњавају трибине Маракане, и да нас заправо чека велики рад, зној, и време и живци док не буде свима развијена навијачка свест, која свакако неће бити позориште као сада, и да људи приликом неповољног резултата одлазе пре времена са стадиона!
О томе сам ја својевремено и причао, не само овде већ и на делије.нет
Мада не знам колике је димензије била застава на утакмици репрезентације када је СЦГ играла против БиХ 2005. године? Била је исто велика.. али не знам колика.
Наравно да Делије увек постављају стандарде.. и дај Боже већ за неки од следећих дербија, или прославу титуле да ми направимо већу заставу од тог комада тканине, а смешно је да се то зове застава.
Чиме се будала поноси, то се паметан стиди

[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0]
![[Image: stopkrimifudbal.jpg]](http://i253.photobucket.com/albums/hh74/drvosec/stopkrimifudbal.jpg)