09-11-2009, 04:26 PM
(09-11-2009, 11:06 AM)Red Star Forever link Wrote: У сваком случају, нисам за претерано пљување навијачког издања... До скора се репрезентација није ни пратила, најбоље групе још увек не иду организовано, савез је скуп дебила о којима не треба трошити речи... Као што неко рече, мале утакмице су закон, ту се они редовни "уче" како се навија, како се пева без брзања, када је потребна која песма и сл. ...
Када је праћење репрезентације у питању једном навијачу тренутно једино могу да буду интересантна гостовања. Ја сам пролетос био у Констанци и сасвим добро сам се провео. С' обзиром да Звезда прошле сезоне није имала прилике да ми приушти ино-гостовање ово ми је дошло као право освежење. Можда су баш та гостовања место где треба започети навијачко каљење. Исто као што је Звездин Север пре неколико година почео на ''малим'' утакмицама.
Што се тиче ове утакмице са Француском од почетка нисам био нешто претерано заинтересован да идем на њу јер знам какав све склоп људи ту долази. И то се понавља годинама, исту су навијали за југославију, па за СЦГ, па сад за Србију.