09-10-2009, 01:02 PM
Свака част за ово о љиљанима. Ја сам наравно упознат са том чињеницом, али проблем је што многи људи нису били нешто национално свијесни нити довољно упознати кад је избио рат, а муслимани изабрали грб српске средњевјековне државе за свој. Рат и све око њега је довело до огромног одијума према љиљанима, па се многи наши људи јеже и мрште и на само помињање дотичних симбола. Нове генерације, међутим, морају знати ово!
Што се тиче новог грба и химне, ту су ствари компликоване. Прије свега, те двије новокомпоноване творевине уопште и немају статус грба и химне, већ амблема и свјечане пјесме. Што се тиче покушаја раздвајања браће преко Дрине, ту нема потребе за бригом. Национални занос у РС је по мени све већи у генерацијама које долазе, што ме радује. Потребно је само правилно обликовати младе умове да не застране у те нацистичке секте које нажалост харају и по Републици Српској.
Што се тиче новог грба и химне, ту су ствари компликоване. Прије свега, те двије новокомпоноване творевине уопште и немају статус грба и химне, већ амблема и свјечане пјесме. Што се тиче покушаја раздвајања браће преко Дрине, ту нема потребе за бригом. Национални занос у РС је по мени све већи у генерацијама које долазе, што ме радује. Потребно је само правилно обликовати младе умове да не застране у те нацистичке секте које нажалост харају и по Републици Српској.
![[Image: 35c0qqq.gif]](http://i47.tinypic.com/35c0qqq.gif)