09-10-2009, 07:49 AM
чек мени баш и није јасно сад се то свуда провлачи да смо ми нешто успели,успели да освојимо бод,успели да не изгубимо,успели...све је то ок,ипак су французи-французи,вицешампиони света ово оно...Али зар недељу дана пре текме се причало само о победи,зар се није причало о дану кад славимо одлазак на сп,еуфорија,џа бу...и сад као успели смо да освојимо бод и то у варијанти ко да смо ми Фарска Острва и ко да су Французи били изразито велики фаворити.Мени ту нешто не штима,још кад придодамо да смо од 8 минута имали играча више и 1-0 и све те изјаве,натписе,еуфорију,освајање бода би пре претворио у губљење 2 бода.
Сад друга ствар што нама игра и тај бод доста и што смо толико лоше и немоћно играли са играчем више да на крају текме бод и стварно може да буде успех.
РСФ није скроз одговор на твоју упис,више као гледање на целу ситуацију и изјаве и глас јавности после утакмице.
Сад друга ствар што нама игра и тај бод доста и што смо толико лоше и немоћно играли са играчем више да на крају текме бод и стварно може да буде успех.
РСФ није скроз одговор на твоју упис,више као гледање на целу ситуацију и изјаве и глас јавности после утакмице.