Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Митови,легенде предања и обмане о историји
У праву си скроз за ово померање грба у лево. И мени то није баш драго било али шта да се ради,ми се слабо ту шта питамо. Не свиђа ми се тај систем те ''леве'' стране због заставе ових западних коњушара аустро-угарских са којима смо некад живели. Па чак и она мала измена текста националне химне није ми се свидела. Ал добро шта је ту је,као што сам већ и навео слабо шта се ту народ пита и све је то под контролом политичара и властодржаца. И померање грба и измена текста националне химне.
А што се тиче прећуткивања национализма на трибини не знам шта бих рекао. И мени се понекад не свиђа ''прећуткивање'' неких ствари, али шта је ту је. Ипак је то колективни став наше трибине и треба га поштовати, али да је национализам замро, ја мислим да није. Живи национализам на трибини као и увек што је живео и као што ће убудуће живети.А то што си рекао да покушавају да поделе Србе из Србије и Србе из Републике Српске и да направе два народа није за чудо уопште. Ватикан је на све спреман само да уништи највећу кост у своме грлу - Србе и цело Православље уопште. То им је главни циљ још од 1054.године. и поделе у хришћанству. Тако да тај садашњи ватикански  покушај дељења српског народа, покушај прављења два народа од једног,  и покушај раздвајања нераздвојивог мене уопште не чуди. Али ипак нека  Ватикан и његови сателити знају за све Србе  у Републици Српској и у Црној Гори и у Републици Српској Крајини .....
То су наша браћа најмилија ми смо Срби једна фамилија!!!
Кокеза лопове !!!
Reply

Messages In This Thread
Одг: Митови,легенде предања и обмане о исто&# - by Kapetan Kuka - 09-07-2009, 10:53 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)