Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Митови,легенде предања и обмане о историји
(09-07-2009, 09:58 PM)_simke_ link Wrote: Па било је пар утакмица где нисмо ниједну песму отпевали за Косово, па смо у августу играли утакмицу када се обележавала годишњица Олује, ниједан транспарент или нешто слично нисмо изнели да покажемо да нисмо заборавили на то, када је ухапшен Радован исто смо "ћутали". Да ли смо јавно ставили до знања да смо против ЕУ , да смо против садашње власти ... Има много примера, да не набрајам даље....

Да, али то је само пар утакмица.. Иначе, ја не знам колико је било утакмица где смо певали Космету.. не зна им се број.

Е ово за годишњицу Олује, то стоји.. то већ годинама ћутимо на то, и мене лично то боли.. боли као човека коме су корени оданде, и као сведока једне од највећих српских прогона у историји. Шта више, никада ми није јасно зашто смо ово задњих пар година на трибини прећутали... Рецимо, августа 2005. смо играли са хрватским Запрешчићем, била је парола "Спрем те се спрем те четници".. Но, на Истоку је могла да стоји нека од парола посвећена нашем ставу о Олуји.
Бојим се да и нагодину, опет ћутимо о томе. Али ако Бог да.. ја ћу вала да направим 1 траснпарент, и окачим га на Север, па ма колико да коштао.
Што се тиче Радована.. на протестима, смо били међу првима у редовима демонстраната.
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Reply

Messages In This Thread
Одг: Митови,легенде предања и обмане о историји - by дрвосеча - 09-07-2009, 10:25 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)