09-07-2009, 02:22 PM
Ја сам можда мало млађи и неразумем ваша казивања, али ми је довољно да схватим и да вас потпуно подржим јер мислим да је све што причате тачно. И драго ми је, јер сваки пут када кажем да сам Делија или Циган (још од првог пута кад сам рекао) или како год, увек се нађем у овим вашим горе постовима. Драго ми је јер то сам увек желео да будем, јер сам се увек гнусао лажних патриота такозваних националиста или нациста или да не упадам сад у разглабање ових речи, знате на шта мислим. Драго ми је што припадам овој групи људи мојих истомишљеника.
Тренутно се бавим неким другим књигама, такође јако озбиљним и интересантним па не могу да одвојим времена да читам толико дубоко о нашој историји. С тога очекујем још ваших постова из којих ћу надам се научити доста и проследити то знање како странцима тако и нашим људима.
На УБ09 имао сам прилику да за доручком, ручком и вечером као волонтер у ЕХПО центру седим са много странаца које сам упознао са баш оваквом нашом историјом. Иако нисам имао неко знање (поред оног школског и мало напреднијег о Првом и Другом светском рату) импровизовао сам али сам имао доста самопоуздања и причао сам као прави историчар
. Тада сам био јако поносан на себе и своју земњу јер сам у потпуности успео да привучем њихову пажњу. Много тога сам и сазнао од људи из Африке о расизму управо на овом континенту (наравно од старијих људи). А онда сам им објаснио да код нас расизам никада није постојао и да је Србија земља отворена за сваког добронамерног човека без обзира које боје коже био. Рекао сам им да расизам покушава ових година да се настани на овим просторима али да никада неће успети јер су велике организације попут Делија велики противници. Њима је то звучало чудно јер се расизам најпре устали у навијачким организацијама. Ти људи су ми обећали да ће посетити опет Србију. Мени је то било довољно да будем испуњен током целог одмора.
Велики поздрав од мене!
Тренутно се бавим неким другим књигама, такође јако озбиљним и интересантним па не могу да одвојим времена да читам толико дубоко о нашој историји. С тога очекујем још ваших постова из којих ћу надам се научити доста и проследити то знање како странцима тако и нашим људима.
На УБ09 имао сам прилику да за доручком, ручком и вечером као волонтер у ЕХПО центру седим са много странаца које сам упознао са баш оваквом нашом историјом. Иако нисам имао неко знање (поред оног школског и мало напреднијег о Првом и Другом светском рату) импровизовао сам али сам имао доста самопоуздања и причао сам као прави историчар

Велики поздрав од мене!
"Učiniću mu ponudu koju neće moći da odbije"