Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ц.Звезда-Металац!!!
Хтео бих још нешто да напишем за оне који читају овај форум, а и даље су у дилеми да ли да дођу против Металца. Овде као прво и прво није ама баш уопште реч о противнику, Металцу, Раду, Војводини или Партизану ...  овде је реч о повратку Звезде на стазе старе славе. Протеклих(а и наредних) неколико месеци су можда и најтежи за Звезду од њеног оснивања. Клуб је био константно урушаван и споља и изнутра. 
Веома је битно како ћемо ми као навијачи Звезде положити ове испите који су пред нама. Ови пређашњи су положени највишом могућом оценом. Нема апсолутно ни једног разлога да се тако не настави. Лако је славити титуле, дупле круне... и причати како смо верни и шта ти ја знам.
Сада се показује верност клубу, сада, када је клуб можда и у највећој кризи од оснивања. А надам се да ћемо се кроз неколико година када се Звезда буде дај Боже опет вратила на стари пут , се са радошћу присећати овог периода и како смо били ми ти који смо сви заједно дигли клуб из пепела опет у висине. То ће на крају крајева и бити већи успех од оног у Барију. Барем за мене
Reply

Messages In This Thread
Одг: Ц.Звезда-Металац!!! - by Darko - 09-07-2009, 01:38 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)