09-06-2009, 10:01 PM
(09-06-2009, 08:07 PM)дрвосеча link Wrote: Тема је добра.. и добро је да причамо о овоме, да се оградимо од националне изопачености - шовинизмаТачно тако. Делије као навијачка група никада нису биле део таквог неког изопаченог правца. Много боли то што те организације које си навео и још пар које ниси (а сигурно знаш на које мислим) данас слове за патриотске и националистичке, а са собом уместо обележја Немањића, скривено или не носе обележја фашистиче Немаче, Италије или Збора а позивају се на српски национализам. Мало им је што су почели тим глупостима и квази патриотизмом да трују Србију па су своје фашистичке пипке протегли и до Републике Српске и што је најгоре од свега опасно угрозиле и СПЦ. Свој ''национализам и патриотизам'' свели на мржњу према црнцима, јеврејима и шта ти ја знам према коме још што је сушта супротност српског народа и наше православне вере. Све што раде то раде на силу. Много ме боли то што су те ''патриоте и националисти'' који су постали као Срби тек 2004. сад соле памет и позивају на Православље и национализам оне који су много пре њих били националисти, славили крсну славу и ишли у цркву и постили пост и вршили причешће. Жалосно је то што данас у Србији идеалисти минхенске пивнице носе епитет српског националисте тј. што их медији тако представљају и тако називају. А ''они'' прави српски националисти на чијој је трибини и у чијим је срцима национализам живео и испољавао се и у време када се о српском национализму није смело ни шушнути, и данас као и тада бивају деградирани!!!
Кокеза лопове !!!