09-06-2009, 09:21 AM
Једна ствар која итекако има везе и са сезоном 2009/10, а како се види и са претходним и будућим сезонама. Тек сад сам прочитао оно саопштење ФК Црвена звезда у вези кампање против Џајића. Невероватно да сваки пут кад се Џаја приближи Маракани тужилаштво реагује, или прошири оптужницу, или му дода неко ново кривично дело, или једноставно подсети јавност да се против њега води кривични поступак...чисто да не заборавимо... Човек је био на једној утакмици, доживео овације целог стадиона, након тога Лукић изјави да би једино Џаји уступио место председника и шта се деси? Тужилаштво прошири оптужницу, после чега тај предмет прелази у надлежност специјалног тужилаштва, али не као дело организованог криминала, већ ка дело које има "нарочиту друштвену опасност"??? Ово је чиста медијска сатанизација звездине легенде којом управља неко коме је интерес да се Џаја ни случајно не приближи Маракани. Конкретно, мислим да са целим случајем везе имају бивше структуре фк патуљак које и дан данас управљају српским фудбалом преко својих караџића, ђурића и остале бораније.... Како стоје ствари ако се приближи Маракани ближе од Авалице има одмах да га хапсе!
Ја сам био у Србији
Србија је на робији.
Леже Срби у кафани
што пијани што заклани.
Леже Срби украј друма,
из глава им никла шума.
А из сваке српске главе
теку мутне три Мораве...
Србија је на робији.
Леже Срби у кафани
што пијани што заклани.
Леже Срби украј друма,