09-02-2009, 08:54 PM
(09-02-2009, 08:19 PM)Источник link Wrote: Слабо ти знаш о Православној вери онда. Ја не кажем да требамо да будемо расисти, али треба да будемо расно свесни. Вера, нација и раса су Богом дате. Ко си ти да оспориш то?
Где ти живиш? Јеси отишао једном у животу у цркву? Ако јеси, а пре би рекао да ниси, приупитај мало свог свештеника о својој вери... Јел ти знаш да у Африци живи добар проценат Православних црнаца? Ти си у једној реченици демантовао самог себе, те кажеш да не треба да будемо расисти али треба да будемо расисти, а у претходном посту си расиста... Јел знаш ти уопште шта си? Није срамота не знати, бити необразован... Али јесте срамота ширити незнање и неверу... Бог ти даје живот и даје ти љубав према ближњима и свим људима, а не даје ти "мржњу и свест о својој раси"... Ово под наводницима је ђаволска ствар... Јеси прочитао када Библију? Е мој дечко, а ти некоме причаш да не зна о својој вери... Престани да просипаш мржњу и расизам, још једном ти понављам, то нема везе ни са чим у Србији па ни са Делијама... Питаш ко сам ја и људи са овог сајта? Ми смо православци, а ко си ти? Не шири ђаволске мисли и работе, није им овде место!!! Као ни теби, очигледно!!!
Предложен си за забрану на месец дана, па размисли о свему... Бог је велики па ће ти опростити... Ја већ јесам, јер немам права да те проглашавам оваквим и онаквим, али мора и да се зна ред у кући... Дошао си у нашу кућу и не поштујеш кућни ред и бахато се понашаш... То није лепо...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "