09-02-2009, 06:56 PM
Прво било би лепо кад би почела да се користи нека друга фразе уместо ове са ''питом и говнима''. Ови играчи, без обзира на своје фудбалско (не)знање, својим залагањем нису заслужили да се пореде са говнима. Друго, не бих да испадне да браним Пижона, превасходно зато што мислим да је прошло премало времена и да би се кудио и да би се бранио. Ником није пријатно да гледа овакву дефанзивну игру и нормално је да тако нешто наилази на негативне коментаре. Међутим, ја покушавам да нађем рационалан разлог зашто је то тако. Пижон је ипак већ добро време провео са овим играчима и сигурно је много више од било ког од нас упућен у то шта све они (не) могу. Сви видимо да нам је одбрана бушна к'о швајцарски сир и зато мислим да он покушава да те рупе надомести тако што ојачава дефанзиву у везном реду. Могао би он да пусти у тим горе спомињане Кадуа, Обрића или Лазовића, али шта би му вредело кад њих противнички играчи могу да прођу и жмурећки и да се константно обрушавају на ту бушну одбрану. Овако се он одлучио да на све начине заштити свој гол, а горе у нападу шта урадимо. Наравно да је оваква игра јако непопуларна, да јако боде очи поготово после резултатскох неуспаха, али тренутно је таква ситуација са играчким кадром. Готово да сам уверен да он то не ради зато што тако воли, већ искључиво зато што тако тренутно мора. Ја само могу да се надам да ће се двојац штопера што пре усталити и уиграти, те ће онда Пижон имати и више простора за развијање нападачке игре.
Иначе, за рад једног тренера једино мерило могу бити резултати, а укупан биланс у ових 9 досадашњих утакмица је сасвим коректан. Наравно да ми увек тежимо нечем вишем, али у овом тренутку би све више од до сада постигнутог била чиста премија.
Иначе, за рад једног тренера једино мерило могу бити резултати, а укупан биланс у ових 9 досадашњих утакмица је сасвим коректан. Наравно да ми увек тежимо нечем вишем, али у овом тренутку би све више од до сада постигнутог била чиста премија.