08-31-2009, 08:38 PM
(08-31-2009, 06:07 PM)Ђенерал link Wrote:Не могу да кажем да сам задовољан тактком, али исто тако ми НЕМАМО ИГРАЧЕ за офанзивнију тактику! Од офанзивних везиста имамо Обрића, кога сад гледао на пријатељској утакмици на Златибору, и који је забрињавајуће физички слаб... техинику има добру, али би га сваки штопер одувао са терена! Затим имамо неискусног Лазовића, за кога верујем да није лош играч, али је очигледно још млад да би почињао утакмице! Поред њих двојице немамо више офанзивних везиста, тако да је нажалост реално да играмо са 3 дефанзивна везњака!
Ако неком после овог "уписа" још није јасно,нека оде до бар једног тренинга и ..
(08-31-2009, 07:03 PM)Skrimo link Wrote:па у томе је проблем,прво дај да видимо дал имамо или немамо боље,нек пусти нек играју кад овако не иде добро са тренутним кадром.
Друго Обрић је одиграо сваку утакмицу на припремама,зашто је онда Пижон толико га форсирао и уигравао тај тим,да би после 2 месеца припрема и утакмица сезону започео са другом поставом,а Обрића нема ни на клупи.Лазовић је неискусан,па и Савић је неискусан,пола нам је екипе неискусно,па шта сад.
... види праву слику
(08-31-2009, 07:03 PM)Skrimo link Wrote:па у томе је проблем,прво дај да видимо дал имамо или немамо боље,нек пусти нек играју кад овако не иде добро са тренутним кадром.
.А да не причам шта су причали о њему кад је долазио.
И на аутобусу пише Беобанка па кад уђеш унутра нико ти не даје паре!

Мислим да се чека Срећко да "проради"јер је Љуба Мољац(Обрић)прсо ко лајсна што се тиче првих 11 а то се видело одмах када су се вратили из Ивањице.Лазовић је малчице јачи физички од Обрића-прави омладинац!
Једно од наших највећих појачања је Марко Николић"Наката" који се опоравља од повреде.Треба га сачекати до почетка пролећа.
Још нешто ми није јасно зашто нико од играча не остаје после или пре тренинга и ради индивидуално?!
ПС
Могу донекле да разумем Пижона јер ПИТА СЕ ОД Г...А не прави!Јел после Тбилисија на кзш јавно рекао да ОВОМ ТИМУ ФАЛЕ БАР
3 ИГРАЧА и позвао спонзоре да дају паре да би се то остварило и имали бољи тим!
Ако Лукић не нађе ускоро паре одоше и он и татин Кокакола син и Пижон,а пре тога има да крпи рупе тако што ће до 2010 да прода Нинета 100 % ал не својом вољом.