Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
(08-31-2009, 10:37 AM)Skrimo link Wrote:[quote author=Ђенерал link=topic=3621.msg70152#msg70152 date=1251707682]
Ау брате не верујем... кад смо добили Динамо Тбилиси сви су ову екипу дизали у небеса, а сад после једне лоше партије одмах крене пљувачина!? После кад вежемо 2-3 победе биће: Браво Пижон, ово је Звезда и слично...?!

Има да сачувам ове постове које сад шаљете, па ако бог да, кад освојимо титулу, да вам покажем колико сте лупали сад...

И само се питам што не завршите тренерску школу, кад вам је знање на нивоу, ионако Србији треба свежа тренерска крв...
Јел си ти задовољан нашом игром и тактиком?

ја се нешто не сећам да је неко дизао у небеса тим после динама,ту су биле похвале на борбености и тиме што нису клонули упркос головима које смо примили и резултату у првој утакмици.И дал је могуће да неко диже Звезду у небеса после 2-0 и 5-2 против Динама Тбилисија који је оно у рангу неке наше просечне прволигашке екипе+што им у реваншу нису играли 2 најбоља играча.
Динамо су добиле Делије и борбеност и жеља играча а то је вероватно повезано једно са другим,динамо нису добиле тактике,поставке,тренерске замисли.Да нисмо примили онај први гол и други ја не верујем да би их ми прошли,једноставно онда је морало да се крене у напад да није тако било овај би и даље тактизирао и ко зна шта би било.

Дај Боже да се до титуле дође,али то не мења ствари,ко зна до краја сезоне можда се деси неко чудо па сви будемо задовољни радом Пижона.Али тренутно то није тако нити имамо моћи да у будућност гледамо,можемо да се надамо.

[/quote]

Не могу да кажем да сам задовољан тактком, али исто тако ми НЕМАМО ИГРАЧЕ за офанзивнију тактику! Од офанзивних везиста имамо Обрића, кога сад гледао на пријатељској утакмици на Златибору, и који је забрињавајуће физички слаб... техинику има добру, али би га сваки штопер одувао са терена! Затим имамо неискусног Лазовића, за кога верујем да није лош играч, али је очигледно још млад да би почињао утакмице! Поред њих двојице немамо више офанзивних везиста, тако да је нажалост реално да играмо са 3 дефанзивна везњака!
ДЕЛИЈЕ МОБИЛИЗАЦИЈА! СВИ НА СТАДИОН!

Messages In This Thread
Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - by Ђенерал - 08-31-2009, 06:07 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 6 Guest(s)