08-31-2009, 09:18 AM
(This post was last modified: 08-31-2009, 09:20 AM by Војник_севера.)
(08-30-2009, 09:19 PM)rukometas_bg link Wrote:Ми у Крушевцу их нисмо разбили у скорије време, ово је једно од традиционално тежих гостовања.
Овако лоша и безидејна игра са мало трчања је са моје стране очекивана. Играли смо након тешке утакмице у четвртак, без два стартна бека. За 90 минута дали смо гол без шансе и примили га из јединог њиховог шута на гол. То све говори о квалитету наше јадне и бедне лиге.
Од ове Звезде ћете гледати много успона и падова. Физичка спрема је очигледно недовољна, па су могуће неке припреме у Ивањици за време ове репрезентативне паузе.
Ја овде не видим Пижонову кривицу што су играчи слабо трчали. Играли смо 4-4-2, значи нисмо се бранили. Е сад то што је Лазетић неспособан без Нинкова на десној страни и што Блажић не може сам лево је наша реалност.
Рукометаш ти и ја као да исто размишљамо

Ево сад смо играли 4-4-2,па опет ништа,не може се од го%%на направити пита.Нисмо створили ниједну прилику.Много су недостајали бекови,и види се да је проблем када неко исоадне из строја на левом или десном беку.Јако лоша игра,најгора партија сезоне.Баш сам посматрао,наши играчи нису успели да повежу више од 3-4 паса на мечу,или не знају или су мало трчали,мислим да је и једно и друго.Напредак је заслужио реми.Једино што ми је упало у очи,а то је судија,који је продужио утакмицу само 5 минута,а последњих 20 минута меча се играло само пар минута,од ваљања играча Напретка.То довољно говори о третману нашег тима у лиги.Због оне измене на крјау која је трајала минут,судија је требао да продуи меч за најмање толико,али...опет не кажем да смо заслужили победу,само неке ситнице су приметне.Надам се да ће отићи на те мини припреме,да збоју мало редове,пред наставак борбе у првенству.