Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
ПРОГЛАС ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА :

http://www.crvenazvezdafk.com/proglas-fk...ontent.htm

......Позивамо Звездаше да буду уз Звезду читаве сезоне. На Маракани али и у Крушевцу, Новом Саду, Суботици, Кули, Горњем Милановцу, Чачку, Пожаревцу, Ивањици... Хајде да заједно проживимо ову историјску годину. Годину која тражи само оне који верују, који су храбри и којима је срце црвено – бело. Једног дана бићемо поносни на то шта смо урадили. И оставићемо моћну Звезду нашој деци да наставе да је чувају и чине још јачом......

Лепо речено !!!Испали смо из Европе,па шта!?То није разлог да барем једном месечно сви ви који сте били на овим Европским утакмицама не дођете опет !ЗВЕЗДА и даље игра,ДЕЛИЈЕ су и даље на СЕВЕРУ и то се ништа неће променити !Борили смо се да ЗВЕЗДА уђе у групу Лиге Европе и да играмо до зиме,али и у Србији имамо зашта да се боримо!Пре свега да будемо ту због ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ,затим и да се боримо за трофеје у првенству и купу,али и да сви заједно на СЕВЕРУ чинимо једну велику,највећу навијачку групу!!!Где смо стали против Славије,да наставимо у Крушевцу и све тако до краја сезоне!!!ДА нас буде све више,да смо све јачи и бољи !Сaмим тим доћиће и победе,а уз њих и трофеји !Мало ко је веровао у Лукића,играче,....,али они су нам за 3 месеца поклонили много и оправдали све оно што смо дали за њих !На 4 утакмице на Маракани било је око 80 хиљада људи !Продато је око 10 хиљада годишњих карата!Ако наставимо да пунимо Маракану и бодримо ЗВЕЗДУ као и до сад,следеће сезоне ћемо имати још мањи дуг,а још бољи тим !А самим тим следеће године ћемо сигурно играти Лигу Европе,а ако овако наставимо,за 2-3 године играћемо и Лигу Шампиона!Можете да кажете да сам нереалан или да су то само моје жеље,али ја гледам шта смо урадили за 3 месеца!!!Од дна,до Славије!!!Велика разлика !!!До маја једино што је ваљало у ЦРВЕНОЈ ЗВЕЗДИ су били ДЕЛИЈЕ СЕВЕР,а од маја до сада смо још више напредовали,а уз нас и људи који воде клуб,играчи,... све се порпавило на боље !!!Ако смо за 3 месеца урадили оволико И АКО ОВАКО НАСТАВИМО ја вам гарантујем да ћемо онда за 2-3 године бити опет она ВЕЛИКА ЦРВЕНА ЗВЕЗДА!!!!Живи били браћо ДЕЛИЈЕ,па да заједно са СЕВЕРА ЗВЕЗДУ  доведемо на сам врх који заслужује!!!!

Messages In This Thread
Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - by Храбро срце - 08-29-2009, 06:46 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)