08-29-2009, 04:08 PM
(This post was last modified: 08-29-2009, 04:09 PM by Војник_севера.)
(08-29-2009, 03:29 AM)Вербал Кинт link Wrote:[quote author=miki_87 link=topic=3621.msg70042#msg70042 date=1251477948]
По мом мишљењу оно што смо видели синоћ на терену је била једна нула од игре, јесте било пар тренутака када смо и личили на нешто али утисак је да можемо и да смо морали много боље, одлучније!!! ОК је борбеност, жеља, и јуримо 3 гола али играли смо слабије него против Динама. Мислим да је Пижон тотални промашај и једини је кривац што нисмо прошли даље и што играмо овако лоше. Сада пропуштамо минимум 6 јаких утакмица које би свима у овом тренутку много значиле, овако по ко зна који пут морамо да чекамо следећу сезону!!! И његово понашање на конференцији после текме... срамота!!!
Потписујем. Луда журка, дојајничко навијање, борбеност деце на терену, све за пет.
Али лоша игра. Одбрана брука.
Тренер који се ослања на атмосферу и публику да му донесу резултат није тренер.
[/quote]
Ја не памтим,искрено када смо играли неки претерано квалитетан фудбал,па не могу да се сложим,с твојим констатацијама.Да ли смо у време Муслина стварали много прилика нисмо,у време Зенге,такође се не сећам.Јесмо побеђивали али никад нисмо блистали све ус победе биле у овом фазону као против Славије.Колико пара толико и музике,уосталом по мени игра на овом мечу није била тако лоша,чак далеко од тога,контролисали смо меч,Славија је из једног шута дала гол...е сад да ли смо могли боље у Прагу,могли смо...шта да се ради...ово је велико искуство,и те грешке из Прага не треба поновити,уствари барем се надам да их нећемо поновити.
Слушам на стадиону,после сваког погрешног паса,неко негедовање.Онда се човек запита,па како онда падају голови уопште у фудбалу,ако се не праве грешке.Не постоји екипа на свету која свих 90 минута ствара прилике.Можда има у Европи свега пар тимова који то раде,уствари близу су неког савршенства,као Барса,али далко смо ми од њих,барем у овом тренутку.
Ја разумем да смо ми велики клуб,да су навијачи навикнути на успехе,можда млађа генерација и не,али тај менталитет се пренео са старијих.Треба много ради изноја да би се дошло до резултата,а ми мсо тек на почетку.
Ринат Ахметов може да пита,пошто кошта Београд,и да га без проблема купи,па шта,Шахтјор је испао из Лиге Шампиона,иако има тим који је 50 пута скупљи од нашег,најмање толико.
Немамо бољег од Пижона и то је то,са друге странеекипа је почела да игра фудбал,мењају стране,веде се понекад брза и прецизна додавања...а тек су 75 дана заједно.Просто много смо нереални,и идемо од сјаја до очаја,нема неке релане објективности.
Мени је највише криво што смо испали од обичних везара,можда је било боље да смо прву играли на Маракани,али добро,биће боље,само треба веровати,и подржавати момке...