08-29-2009, 12:43 PM
Хајде да се цитирам мрзи ме да поново куцам:
Пс
А шта ће се "уписивати" ако којим случајем вежемо пар пораза, кад овако шиљимо "оловке" сад?
Стрпљење и рад а то је веома тешко нама као нацији...
(08-04-2009, 07:55 PM)Рођак са Севера link Wrote:Пижон види да се од ових играча и њиховог квалитета тешко може направити тим који ће да гази све са 3 разлике сваку утакмицу а што би ми сви волели.Обрић нема снаге и игра само напад а фудбал се игра у оба смера,Каду исто је танак у дефанзиви,Лазовић не игра јер на том месту игра Лазетић који је "мало" искуснији и физички јачи.Свестан је да нам у одбрани торнадо и да било која екипа која игра ангажованије има да нас одвали.Јел нам то сад треба?У овом тренутку?Колико сам видео на тренинзима Пижон са њима ради изврсно, указује на исте грешке по неколико пута,демонстрира сваку ситуацију форсира их да играју брзо са максимум 2 додира напред, објашњава јасно али ....Немој да се чудите што Богдановић игра кад гине на сваком тренингу.Јесте да је "лимитиран" и да је боље да вуче канап него да игра фудбал.Зашто игра Лекић? Зато што у овој нашој бункер лиги ти мораш да имаш једног сидраша и што без потребе губи снагу отварањем лево и десно и враћањем до центра по лопту које неко треба да му даје.Проблем је што у клубу немаш резерву за истог као и за место левог бека.Ми боље играче од ових немамо и питање што се тиче дефанзиве треба поставити прво АЏИЋУ односно ЛУКИЋУ.А одговор је колико пара толико музике.До краја сезоне све да добијемо са по 1:0 уз овакво залагање као на предходним утакмицама, са овим и оваквим играчима и дугом од 25 мил.еура то би био пун погодак.
Пс
А шта ће се "уписивати" ако којим случајем вежемо пар пораза, кад овако шиљимо "оловке" сад?
Стрпљење и рад а то је веома тешко нама као нацији...