Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
Е овако, завршена је наша мисија у Европи ово године, али ја уопште нисам незадовољан... Шта више, да ми је неко рекао да ће се Звезда налазити у оваквој ситуацији пре пар месеци, у онаквим тренутцима, заиста не бих веровао... Прво поседујемо екста потенцијал у младим играчима, који су углавном тек 2-3 месеца зајдено, а већ делују компактно, тако да би требало очекивати да за годину-две то буде сјајна екипа! Такође, оно што је од пресудног значаја јесте атмосфера у тиму, за коју се види да одавно није била боља, а то је један од најважнијих предуслова за успех! Наравно, потребно је ту сигурно пар појачања, пре свега у одбрани и вези, али и ово што тренутно имамо није за потцењивање... Што се тиче тренера, Пижон сигурно није богом дан, али се доказао у раду са младим играчима, и мислим да нам тренутно бољи тренер и не треба.
Међутим, оно што мене посебно радује јесте рад председника Лукића и комплетне управе. Прво бих желео да истакнем њихов однос према нама, то како нам дају константу подршку, како су стали иза нас после оних дешавања у Прагу... Друго, чини ми се да су и они, колико и ми, заслужни за све већи број људи на стадиону. Константо се позивају Звездаши путем сајта, дају се веома популарне цене улазница, чак је и на Фејсбуку отворена званична станица нашег клуба (можда се ово неком не свиђа, као што се ни мени није свиђало у почетку, али тако се обавештавају они мањи љубитељи фудбала о дешавањима у клубу, позивају се људи на стадион, орагнизују се наградне игре... све то помаже у поправљању имиџа нашег клуба!) Такође, ћирилична слова на дресовима су пун погодак! Веома ми је драго што је прва Звезда увела такву праксу у наш фудбал, и убеђен сам да ће за коју годину сви клубови одлучити на такав потез, али веома је важно да смо ми, како и доликује, први почели са тим! Можда је једна мрља што још увек немамо генералног спонзора, али боље сачекати неку добру прилику, него се залетати на прву лопту.
То да је наша трибина у великом успону можда и није тема за овај део форума, али је сигурно битан предуслов за враћање Звезде на старе стазе... Наше је да наставимо да редовно долазимо на стадион, зовемо још људи да дође и да пружамо, као и увек, безрезерну подршку Звезди... Па да се већ следеће сезоне ''затресе мушема'' на Маракани!!!
ДЕЛИЈЕ МОБИЛИЗАЦИЈА! СВИ НА СТАДИОН!

Messages In This Thread
Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - by Ђенерал - 08-28-2009, 08:13 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 7 Guest(s)