Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
Није ово велика цена коју наш клуб плаћа ако се промени менталитет самог клуба . Мора се престати са кукавичлуком када играмо у Европи на страни једном за свагда.
Ово ме је лично подсетило на Солун од пре неколико година када нас је демолирао Арис са 3-0 . Тада смо исто играли курвински, без иједног нападача у тиму, а синоћ смо играли са 1 шпиц играчем, али са 3 штопера и 3 задња везна, а тако би једино могли да играмо ако имамо у тиму под број 1 озбиљног голмана(а не неког који глуми истог) затим Терија, Видића,  Пујола  и  Есјена, Пирла и Сколса .  А ми имамо гуму-сваки  коментар што се  овог лика је што се мене тиче сувишан, и позади Вилотића који је први пут наступио у утакмици која би могла да промени историју Звезде и која је значила много више од пуког проласка у лигу Европе (само многи то још не схватају), затим Савића клинца од 19 година са нимало искуства за овакве мечеве и тутору темпирану бомбу која је синоћ по ко зна који пут експлодирала и рапршила све у парампарчад. Затим Пижона исто кривим исто колико и туторића ако не и више због лузерског менталитета којим игра у Европи на страни и Кукавичке тактике - за гол мање да примимо, срамота и брука од тренера Звезде - исти алкосан (јбг бата Ђорина школа схватања фудбала, у важним мечевима само кукавички и курвински, па ако те усере нема ништа лепше) !!!!!!!
Питао сам људе који од почетка године прате Звезду на свакој утакмици и на сваком тренингу веома студиозно. Ово је први пут да тим игра у овој формацији чак и на тренингу није никада увежбавана ова и оваква формација ни 5 минута. А он игра у тој поставци у најбитнијем мечу па слободно могу рећи у целој сезони, мечу који је клубу који каже да воли значио милионе, клубу који је финансијски на рубу пропасти. Дакле ТОТАЛНИ ДЕБИЛИЗАМ Пижона слободно могу рећи па и да је Једина звездина звезда. Ствари треба називати својим именом
А нешто ми је много драго. Људи апсолутно више не падају под демагошке изјаве и фразе тренера и играча пре и после утакмице то сам исто приметио. Дакле једино се цене дела и учинак на терену. Сви су хваљени после утакмице са Динамом од стране звездаша како су храбро и мушки одиграли и да им се то вратило, па тако и сада сви су изложени критикама због кукавичке игре и то им се вратило у виду пораза од 3-0 исто потпуно заслужено.Тако и треба да буде, веровање народа у демагогогију нека остане за нека прошла времена 

Messages In This Thread
Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - by Darko - 08-21-2009, 05:52 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)