Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
Дијелим мишљење са већином овдје о синоћној утакмици, Туторићу и голману.Као што неко раније написа, Пижон је с њима стално и вјероватно је свјесно ушао у овакве експерименте процјењујући да не можемо да их нападнемо..Али ја не могу да схватим да ми немамо ни једног јединог креативног играча у било којој линији тима (Лазетић можда), а поготову у средини.Стичем утисак да је једини начин да постигнемо гол прекид или Лазетић да пробије страну па нешто да испетљамо.
Ја нешто премотавам филм, ми 20 година на гостовању имамо исте проблеме: да ми је да доживим да видим да наш везни играч прими лопту на центру, окрене се лицем ка противничком голу и да има макар двије солуције за додавање испред себе...
Не треба сад ни на кога дрвље и камење, идемо даље, биће од нас нешто..замо гдје смо били прије пар мјесеци...Треба подржати ове момке и стручни штаб и управу...година је "лудо" кренула, можда сад дамо неки гол у 20ом мин па онда 2 0 за полувријеме и борба...

Messages In This Thread
Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - by neso.l - 08-21-2009, 12:49 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)