Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
Неко моје виђење јучерашње утакмице..
По мени једини разлог што смо изгубили је више него кукавичка тактика нашег тренера...Не знам шта треба више да се догоди,да би неки људи укапирали да Звезда оваква каква је сад не зна да игра на резултат!! Колико пута нам се догодило..па против Динама у Грузији исто смо нешто покушали па смо прошли како смо прошли.
Бранили смо се,док нисмо примили гол(који је више него жалостан,грешка прво Туторић па Павловић),ту полако креће игра да нам се распада али није још толико тужно.
Туторић,ја не знам шта том човеку фали..прави грешку какву је направио и ту креће хаос. Нит нападамо нит се бранимо,тотална анархија на терену..не зна се ко пије а ко плаћа. Оно је недопустиво што се десило јуче!!
3. гол исто као и 2. само су Туторић и Павловић заменили улоге..
Примили смо 3 мнооогоо јефтина гола,ако се већ бранимо то мора да радимо далеко озбиљније и сигурније...Да смо играли фудбал,примили бисмо можда и 4 комада али бисмо гарантујем дали 2! Мада лако је бити генерал после битке...
Славија апсолутно никаква екипа,можда за нијансу озбиљнија од Динама...
Не знам..жао ми је што морју овакве ствари да се догађају,да би неко схватио да Звезда мора да игра фудбал а не ко пичке!
Нинков,Исах,Савио па ае и да кажем Лазетић су оставили добар утисак..али Туторић и Павловић су нас сахранили!
Ако ништа,следеће недеље ћемо гледати нападачку Звезду,онакву каква и треба да буде....а за пролаз даље ја сам прежалио...мада никад се не зна..
[Image: nemapredajeforum.jpg]

Messages In This Thread
Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - by Делија К.З.Ш. - 08-21-2009, 01:26 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 9 Guest(s)