Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
Ма играли су исту тактику,као против Динама у Београду,и ово се десило...Шта да се каже немамо боље и играче и тренера,за кога напротив мислим да је сасвим добар.У неку руку га и разумем,јел стварно имамо јако јако лошу одбрану,можда не толико лошу колико неуиграну.Сви играчи сем Нинкова су киксери,Савић је млад...Али стварно Туторићу,и у том смислу Пижону не могу да опростим,само то што нисмо примили нормалан гол целу сезону.Сваки гол који смо примили је тежак кикс,то је просто невероватно.Али Тутора,човек је крив за сва 3 гола,први играч му бежи,други нећу уопште коментарисати,а код трећег бежи од играча кога треба да изблокира.И на крају мој утисак о Славији је да су они обични дунстери,ида су заслужили победу од 1-0,чисто зато што су држали лопту.Поражавајућа ствар за мене је што не памтим,када смо постигли гол на гостовању у Европи против неке озбиљније екипе.И по свему приказаном мислим да Славија није много квалитетнија од Динама,можда ће се неки смејати,али ја нисам видео апсолутно ништа од те чувене Славије.Смета ми још то што дајемо беспотребан респект неком ко то не заслужује као Славија,прецењујемо неке тимове као Каират,Торепдо Кутаиси,Нефчи Баку,Нистру Отаци...Славија не заслужује никакав респект,али србима је комшијина трава увек зеленија од своје...

Messages In This Thread
Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - by Војник_севера - 08-21-2009, 11:44 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)