Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
Павловић кикс голман,не знам шта се још чека да ставе неког бољег голмана на гол а има их Стаменковић или Бајковић,Пижон ко у инат овог ставља а за 4 утакмице које је одиграо у 3 смо примили голове директно као последица његових грешака.
Туторић шта рећи,гледали смо,видели смо...ја сам њега пре готивио шта се дешава у његовој глави не знам,а 99 посто сам сигуран да ће га Пижон и даље форсирати.Савић такође млад неискусан,греши али он бар има те изговоре,док туторић...

Каду,Лазовић,Јевтић...ни близу терена,а толико се причало добро бар о првој двојци,играмо очајно,тактика не знам оно је по мени дно,јесмо ми лоши и лошији од Славије али нико не може да ме убеди да смо играли фудбал и надигравали се да би горе прошли од ових 3-0.
Реванш мислим да објективно нема чему да се надамо,у односу на Динамо,Славија је далеко квалитетнији тим а ми смо и Динамо једва прошли,реванш би се морали отворити од првог минута максимално а ја то од Пижона више не очекујем,друго не смемо примити гол никако,а од овако бушне одбране то је исто немогуће очекивати.
У сваком случају и да смо пукли 10-0 нада би постојала и сад постоји,наше се зна.

Messages In This Thread
Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - by Skrimo - 08-21-2009, 04:57 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 9 Guest(s)